Woning Taxatie Groningen
woning taxatie

Heeft een u een gevalideerd taxatierapport nodig? Alle geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie uitvoert. Een taxatie van een woning doet u daarom samen met Woning Taxatie Groningen.

Onze makelaars dragen de titel Register Makelaar en Register Taxateur (RM-RT) en hebben veel kennis van de lokale woningmarkt in Groningen. Dit is essentieel om de waarde van uw woning goed te kunnen taxeren.

De taxateurs van Woning Taxatie Groningen

Alle taxateurs van Woning Taxatie Groningen zijn NWWI-gecertificeerde VBO-makelaar-taxateurs. We kunnen verschillende soorten gevalideerde taxaties voor u uitvoeren die door de Belastingdienst en alle banken en verzekeraars worden geaccepteerd:

  • Financiering woning
  • NWWI-taxatie
  • Taxatie bij scheiding
  • Taxatie bij verbouwing

Tarieven taxatie woning Groningen

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing
tot 100 m2 € 795
van 100 – 200 m2   845
Appartementsrecht + € 50
In verhuurde staat + € 100
Na verbouwing + € 100

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

 

Waardebepaling en verkoopadvies?

Wanneer u overweegt om uw woning te verkopen wilt u waarschijnlijk graag weten wat de actuele marktwaarde is. Een waardebepaling is dan van groot belang bij de verkoop van uw woning. Woning Taxatie Groningen komt vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bespreken en uw woning op te nemen. Daarna voeren wij een marktonderzoek uit, waardoor op een betrouwbare manier de concurrentiepositie van de woning wordt bepaald. Wij komen hierna bij u terug met een onderbouwde waarde van uw woning samen met een verkoopadvies van uw woning. Let op: een waardebepaling is géén taxatie.

woning taxatie

Neem contact op

Neem contact op met Woning Taxatie Groningen voor een snel en veilig taxatierapport
Westersingel 3A
9718CA Groningen

050-7601770

info@woningtaxatiegroningen.nl

Uw gegevens


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat een reactie achter.