Woning Taxatie Groningen
woning taxatie

Bent u op zoek naar een voordelige taxateur voor uw woning in Groningen? Dan bent u bij Woning Taxatie Groningen aan het juiste adres. Onze gecertificeerde taxateurs bieden een professionele woningtaxatie die door alle banken en verzekeraars geaccepteerd wordt, en dat altijd voor een zeer voordelig all-in tarief.

Heeft een u een gevalideerd taxatierapport nodig? Alle geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie uitvoert. Een taxatie van een woning doet u daarom samen met Woning Taxatie Groningen.

Onze makelaars dragen de titel Register Makelaar en Register Taxateur (RM-RT) en hebben veel kennis van de lokale woningmarkt in Groningen. Dit is essentieel om de waarde van uw woning goed te kunnen taxeren.

De taxateurs van Woning Taxatie Groningen

Alle taxateurs van Woning Taxatie Groningen zijn NWWI-gecertificeerde VBO-makelaar-taxateurs. We kunnen verschillende soorten gevalideerde taxaties voor u uitvoeren die door de Belastingdienst en alle banken en verzekeraars worden geaccepteerd:

  • Financiering woning
  • NWWI-taxatie
  • Taxatie bij scheiding
  • Taxatie bij verbouwing

Tarieven taxatie woning Groningen

Gevalideerd taxatierapport:  Zonder verbouwing Met verbouwing
tot € 350.000 € 750 € 800
vanaf € 350.000 € 800 € 850
Nieuwbouwwoningen € 800  
Appartementsrecht + € 50  

 

Onze tarieven zijn inclusief btw, NWWI- en kadastrale kosten.

Waardebepaling in Groningen?

Ook voor een waardebepaling en verkoopadvies voor uw woning in Groningen kunt u bij Woning Taxatie Groningen terecht. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om inzicht te krijgen in uw situatie en de woning zelf. Aan de hand hiervan doen wij een uitgebreid onderzoek, waardoor we uiteindelijk snel op een juiste waardebepaling van uw woning komen. Bovendien geven we u graag meer advies over de verkoop van uw huis. Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Voor het aanvragen van een hypotheek heeft u altijd een taxatierapport nodig.

NWWI en NHG taxatie Groningen

Woning Taxatie Groningen is aangesloten bij VBO en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Al onze taxaties worden door het NWWI gecontroleerd, waardoor deze altijd correct en onderbouwd worden opgesteld. Bovendien worden de taxaties van Woning Taxatie Groningen geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Kiest u voor kwaliteit en garantie, dan kiest u voor Woning Taxatie Groningen!

woning taxatie

Neem contact op

Neem contact op met Woning Taxatie Groningen voor een snel en veilig taxatierapport

Kraneweg 23
9718 JD Groningen

050-7601777

info@woningtaxatiegroningen.nl

Contact opnemen via WoningTaxatieGroningen.nl?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.